10% cashback actie! Voeg kortingscode ZOMER10 toe in het opmerkingeveld.
plisségordijnen.nl
Klik hier voor het Webwinkel certificaat Gratis kleurstalen aanvragen Winkelwagen
10% cashback actie! Voeg kortingscode ZOMER10 toe in het opmerkingeveld.

Stoffen voor plissegordijnen

Zoveel kleuren en patronen,
dat is nog knap lastig kiezen...

Onze designers hebben een prachtige collectie stoffen voor u samengesteld die perfect aansluit bij de interieurtrends van vandaag. Zo creëert u eenvoudig een geheel nieuwe look voor uw woning of kantoor.

U heeft de keuze uit subtiele wevingen, strakke effen stoffen of speelse patronen in een veelheid aan kleuren. Op deze pagina leest u er alles over. Ook over de zaken waar u rekening moet houden als u plisségordijnen gaat bestellen.

Bestel plisségordijnen

Gratis kleurstalen aanvragen

Honingraatstoffen

Door de holle celstructuur hebben honingraatstoffen een uitstekende isolerende werking en zijn de bedieningskoorden niet zichtbaar. Er zijn twee transparanties: lichtdoorlatend en verduisterend. Op de kleurenpagina voor honingraatstoffen vindt u een overzicht en kunt u gratis kleurstalen aanvragen.

Honingraatstoffen

Plisséstoffen

Plisséstoffen bestaan uit een enkele laag stof. Hierdoor zijn er gaatjes zichtbaar waar de bedieningskoorden doorheen lopen. Er zijn drie transparanties: transparant, lichtdoorlatend en verduisterend. Op de kleurenpagina voor plisséstoffen vindt u een overzicht en kunt u gratis kleurstalen aanvragen.

Plisséstoffen

Drie transparanties

Een belangrijk aspect bij plisségordijnen is de mate van transparantie en lichtdoorlatendheid van de stof. Bij alle stoffen op onze kleurenpagina is daarom aangegeven wat voor transparantie de stof heeft.

Ook het type stof speelt een rol. Omdat plisséstoffen zichtbare gaatjes hebben voor de bedieningskoorden zijn ze minder geschikt als u een ruimte zo goed mogelijk wenst te verduisteren. Kies in dat geval voor een honingraatstof.

Transparant

Transparant

Lichtdoorlatend

Lichtdoorlatend

Verduisterend

Verduisterend

Transparant

Transparant
Door een transparante stof kunt u in meer of minder mate heenkijken. Dit betekent ook dat men van buiten enigszins naar binnen kan kijken. Houd hier rekening mee.

Lichtdoorlatend

Lichtdoorlatend
Dit type stof laat alleen licht door. Door de stof heenkijken is niet mogelijk. Wilt u privacy, maar wel lichtinval? Kies dan een lichtdoorlatende stof.

Verduisterend

Verduisterend
Door een speciale coating of folie laten deze stoffen geen licht door. U kunt er dus ook niet doorheen kijken. Uitgevoerd in honingraatstof erg geschikt voor slaapkamers.

Kleur van de achterzijde
De achterzijde van stoffen is ofwel gelijk in kleur aan de voorzijde ofwel afwijkend. Een witte achterzijde reflecteert het zonlicht en draagt bij aan een koelere leefomgeving. Bij alle stofafbeeldingen geeft de baan aan de rechterzijde van de afbeelding de kleur van de achterzijde van de stof weer.

Stalen

Stofkwaliteit

Al onze stoffen hebben een Oeko-tex (Ökotex) standard 100 keurmerk, dat garanties geeft ten aanzien van gezondheid vooral op het gebied van allergische reacties. Als een stof het Oeko-text keurmerk krijgt, dan bevat de stof geen schadelijke stoffen. Eigenaar van het keurmerk is de Internationale Öko-Tex Association dat bestaat uit 14 onderzoeks- en testinstituten op het gebied van textiel in Euopra en Japan.

Lasnaad positie