10% cashback actie! Voeg kortingscode ZOMER10 toe in het opmerkingeveld.
plisségordijnen.nl
Klik hier voor het Webwinkel certificaat Gratis kleurstalen aanvragen Winkelwagen
10% cashback actie! Voeg kortingscode ZOMER10 toe in het opmerkingeveld.

Kwaliteit

Maatwerk vs doe-het-zelf

Met maatwerk bespaart u zichzelf een hoop tijd en vaak ook de nodige frustratie. U krijgt de bestelde plisségordijnen montageklaar binnen. Het enige dat u hoeft te doen is met behulp van de gedetailleerde montage-instructie twee of meer montagebeugels plaatsen, de plissé in de beugels vastklikken en u bent klaar. Het resultaat is door de strakke afwerking mooier dan doe-het-zelf pakketten, die vaak wel goedkoper zijn, maar u levert ook enorm in qua mogelijkheden om uit te kiezen. Zo bestaan kant-en-klare plissés met zijgeleiding simpelweg niet en ook voor speciale maten is maatwerk de enige optie.

 

 

Productiekwaliteit

Onze plisségordijnen worden vervaardigd in een hypermoderne fabriek. Zowel de assemblagelijnen als de machines die gebruikt worden voor de fabricatie van componenten zijn voorzien van de nieuwste technologieën. In combinatie met vakbekwaam personeel dat regelmatig wordt bijgeschoold in nieuwe ontwikkelingen en een ISO 9001 certificering zorgt dit voor het probleemloze verloop van productie.

Kwaliteitsmanagement

De ISO 9001:2008 certificering, de laatste editie van dé internationale norm voor kwaliteitsmanagementsystemen, legt de nadruk op klanttevredenheid en de daaruit voortkomende kwaliteitszorg en continue verbetering van processen en diensten. Certificering houdt in dat een onafhankelijke, externe partij aan de hand van twee audits vaststelt dat het kwaliteitsmanagementsysteem van de organisatie aan alle normeisen voldoet.